Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

відеоспостереження

П'ятниця, 22 січня 2021, 13:22

У кожній ОТГ Львівщини планують встановити по чотири камери відеоспостереження

відеоспостереження

Усі громади області планують забезпечити системами відеоспостереження.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Як заявив вчора, 21 січня, під час презентації комплексної програми "Безпечна Львівщина" депутат Львівської облради, голова комісії з питань правоохоронної, антикорупційної діяльності та військових формувань Назарій Сумало, у кожній об'єднаній територіальній громаді області планують встановити по чотири камери відеоспостереження.

"Встановлення систем відеоспостереження – дуже важливе системне питання, яке ми хочемо поширити на усю територію області з залученням новоутворених ОТГ. Щоденну інформацію ми можемо зводити в єдину систему даних на базі оперативного штабу Головного управління Нацполіції. Станом на зараз ми маємо в області 129 відеокамер. Плануємо встановити мінімум по 4 точки відеоспостереження у кожній ОТГ" – знаголосив Назарій Сумало.

За його словами, встановлення відеокамер дозволить правоохоронцям відстежувати порушення на дорогах, вулицях, громадських місцях та реагувати на них.

Також програмою передбачено кошти на утримання систем оповіщення і зв’язку цивільного захисту, організацію рятування на воді, підтримку системи територіальної оборони області, забезпечення кібербезпеки та захист від хакерських атак.

Нагадаємо, у червні 2020 року в МВС запустили мобільний додаток для перевірки штрафів за порушення ПДР, а у липні того ж року на дорогах Львівщини встановили нові радари для вимірювання швидкості TruCam.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.