Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дороги Львівщини

Середа, 29 липня 2020, 15:10

На дорогах Львівщини встановили нові радари для вимірювання швидкості TruCam

дороги Львівщини

Сьогодні на шести дорогах області встановили дев'ять нових приладів вимірювання швидкості.

Про це повідомляє Патрульна поліція України.

Сьогодні, 29 липня, в Україні додали ще 43 нових ділянок та розширили 5 існуючих ділянок, де працюватимуть прилади вимірювання швидкості TruCAM.

Щодо Львівської області, то нові пристрої працюватимуть:

- три на трасі Київ – Чоп (437-450 км, 488-490 км, 585-586 км);

- по одному на трасі Львів – Рава-Руська (на м. Люблін, 128-191 км), трасі Мукачево – Рахів – Богородчани – Івано-Франківськ – Рогатин – Бібрка – Львів (428-432 км), трасі КПП "Смільниця" – Старий Самбір (1-17 км) та Львів – Пустомити – Меденичі (7-14 км);

- двоє на трасі Львів – Самбір – Ужгород (84-116 км, 131-139 км).

Як повідомили у патрульній службі, місця розміщення радарів визначили на підставі проведеного аналізу аварійності на аварійно-небезпечних ділянках автодоріг та в місцях концентрації ДТП, скоєних з причин перевищення швидкості руху.

Усього на дорогах України працюватиме 116 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 252 ділянках.

Нагадаємо, з листопада 2019 року радари для вимірювання швидкості TruCam з'явилися на вул. Личаківській у Львові та на трьох трасах області. З вересня минулого року вони запрацювали на пр.Червоної Калини та вул. Стрийській у Львові.

Загалом же цими пристроями у місті поліцейські користуються на проспекті Чорновола та Червоної Калини, вулицях Городоцькій, Шевченка, Княгині Ольги та Стрийській.

Додамо, з жовтня 2018 року патрульна поліція використовує новий пристрій вимірювання швидкості у місцях концентрації ДТП – TruCAM.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.