Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Вівторок, 2 лютого 2021, 11:40

МОЗ планує повернулися до адаптивного карантину

карантин у Львові

МОЗ пропонуватиме уряду затвердити постанову про адаптивний карантин.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив сьогодні, 2 лютого, на брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов, Міністерство охорони здоров'я найближчим часом винесе на засідання уряду проект постанови про введення в Україні адаптивного карантину.

"Згідно з нашою стратегією, ми хочемо повернутися до адаптивного карантину. Ми здійснили розрахунки і найближчим часом винесемо постанову на засідання Кабміну", – наголосив Максим Степанов.

За його словами, за рівнем захворюваності в Україні немає жодної адміністративно-територіальної одиниці, яка перебувала би у "червоній" зоні.

Нагадаємо, карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня 2020 року, продовжили до 28 лютого 2021 року. З 24 січня завершився жорсткий карантин, тому станом на сьогодні по всій території країни діють обмеження помаранчевої зони.

Крім цього, з 19 грудня 2020 року уряд посилив карантин: нові обмеження стосуються роботи закладів харчування, проведення масових заходів в закладах освіти і приміщенні церков.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.