Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Москаленко

Четвер, 4 лютого 2021, 10:30

Москаленко вирішив стати охайним хлопчиком без мандата

Андрій Москаленко

Андрій Москаленко вирішив скласти депутатський мандат.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Андрій Москаленко, який на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської міської ради від партії "Об'єднання "Самопоміч", вирішив скласти депутатський мандат. 

"Отримав пропозицію від міського голови Андрій Садовий бути запропонованим на затвердження на посаду заступника міського голови на нову каденцію Львівської міської ради. Заступник міського голови також є членом виконавчого комітету. Зокрема, поєднання позиції заступника міського голови, члена виконкому і депутата є неможливим. І вочевидь некоректним. Саме тому, я прийняв сьогодні рішення скласти депутатський мандат. Замість мене до міської ради пройде наступний за списком від Сихова від "Самопомочі" – написав Андрій Москаленко.

За його словами, він на посаді заступника міського голови працюватиме над проектами розвитку Сихова, які визначив як пріорітетні під час виборчої кампанії. 

Нагадаємо, у грудні 2016 року Андрій Москаленко став заступником міського голови з питань розвитку, також він входить у склад виконавчого комітету Львівської міськради.

Москаленко з 2013 року був в.о. директора департаменту розвитку, до цього він працював директором департаменту "Адміністрація міського голови", а у 2020-2012 рр. – начальником управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту "Адміністрація міського голови".

У 2019 році Андрій Москаленко задекларував майже мільйон гривень доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.