Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

готель на вул. Хмельницького

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 лютого 2021, 12:53

На вулиці Хмельницького біля Алмазінструменту збудують новий готель

готель на вул. Хмельницького

Виконком дозволив на вул. Б. Хмельницького, 106 збудувати 5-поверховий готель.

Сьогодні, 12 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на нове будівництво Русланом Вареницьким офісно-готельної будівлі на вул. Б. Хмельницького, 106 у м. Львові зі зносом існуючої споруди.

Зокрема, замість існуючої одноповерхової будівлі на земельній ділянці площею 0,0905 га, що перебуває у комунальній власності й призначена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку), збудують 5-поверховий готель.

"Тут існує будівля, на місці неї пропонується створити невеликий, відносно, готель, фактично в глибині кварталу. Загальна кількість номерів – 58" – пояснив головний архітектор міста Антон Коломєйцев. 

Висота майбутнього готелю становитиме 15,7 метрів для 5-поверхової частини будівлі та 11,70 метрів – для 4-поверхової частини будівлі з півночі. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 63,8 %.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до детального плану території у районі вул. Б. Хмельницького, вул. Волинської, вул. Промислової.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Руслан Вареницький з 2016 року зареєстрований у Львові як фізична особа-підприємець, займається неспеціалізованою оптовою торгівлею продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Йому належить 11 компаній у Львові та Києві.Додамо, у 2019 році депутати Львівської міськради дозволили будівництво житлового кварталу на місці колишнього Львівського заводу з виробництва штучних алмазів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.