Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Гримак

Понеділок, 15 лютого 2021, 15:00

Гримак реформує структуру виконавчого апарату облради

Ірина Гримак

Львівська облрада підготувала рішення про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату облради.

Про це йдеться у проекті рішення, підготовленому для розгляду на сесії Львівської обласної ради, що відбудеться 16 лютого.

Депутати обласної ради пропонується хухвалити проект рішення про затвердження структури та чисельності виконавчого апарату Львівської обласної ради.

Чисельність виконавчого апарату облради, як й раніше, становитиме 68 штатних одиниць. Натомість, порівняно із попереднім варіантом, пропонується розділити структуру виконавчого апарату на чотири підрозділи: керівництво обласної ради (6 посад), відділи виконавчого апарату обласної ради (18 посад), управління адміністративного забезпечення діяльності ради (10 посад) та управління з питань економічної політики (26 посад).

Крім цього, зменшать кількість працівників у юридичному відділі – з 8 до 4 осіб, а також у відділі прес-служби – з 5 до 4 осіб.

Нагадаємо, у вересні 2020 року чисельність виконавчого апарату Львівської облради збільшили до 68 осіб, а у 2018 році чисельність апарату становила 59 осіб.

Додамо, на першій сесії, яка відбулася 1 грудня 2020 року, головою Львівської обласної ради депутати обрали Ірину Гримак від "Європейської Солідарності". На місцевих виборах-2020 вона очолювала список кандидатів у депутати до Львівської обласної ради від "Європейської Солідарності".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.