Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бустер

Вівторок, 16 лютого 2021, 10:55

Навіщо потрібен бустер і до якого віку він використовується

бустер

Добрі батьки завжди переймаються проблемами безпеки своєї дитини незалежно від її віку.

Однак, не всі розуміють необхідність придбання бустера в машину, як важливого захисного засобу. Навіщо ж потрібен цей захисний засіб для дитини, якщо автокрісло вже занадто мале?

Кому потрібен бустер?

З народження і до 12 років дитину варто перевозити у транспортному засобі за допомогою спеціалізованого захисного обладнання.Це обладнання дозволяє захистити малюків від серйозних травм чи навіть смерті під час зіткнення на дорозі. Для маленьких пасажирів знадобиться автокрісло, а для дитини старшого віку – автомобільний бустер.

Бустер – це спеціалізована накладка на сидіння, що дозволяє зафіксувати дитину пасками безпеки у правильному положенні. Використовувати його можна, коли дитина досягла віку 7 років або зросту 125 см.

Від чого захистить автомобільний бустер?

Бустер не є повноцінним автокріслом, але для дитини певного віку цей прилад може бути дуже корисним. Серед його переваг:

– можливість закріпити дитину на певній висоті, щоб стандартні паски безпеки не могли зіграти роль зашморгу під час зіткнення

– забезпечення максимального комфорту під час тривалої поїздки

– запобігання виникненню фатальних травм під час серйозних аварій

Але якщо у дитини є проблеми зі спиною чи її вага значно менша за норму, то таки варто передбачити можливість продовжити термін перебування малечі в автокріслі та пересадити її на бустер у більш дорослому віці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.