Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг на Львівщині

П'ятниця, 19 лютого 2021, 11:01

Облрада Львівщини виділила 200 мільйонів на ремонт доріг у 2021 році

ремонт доріг на Львівщині

Цього року з обласного бюджету на дороги депутати виділили 200 мільйонів гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 18 лютого, на сесії Львівської обласної ради депутати затвердили програму розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2021-2025 роки.

Зокрема, на ремонт доріг у 2021 році депутати виділили 200 млн грн. Ці кошти передбачені на проведення будівництва, реконструкції, капітального та поточного ремонту і експлуатаційного утримання доріг загального користування та придорожньої інфраструктури, а також на встановлення освітлення на аварійно небезпечних ділянках, встановлення світлофорів, будівництво транспортних розв’язок, впровадження відеонагляду та організації на дорогах області габаритно-вагового контролю.

Ще понад 891,5 млн грн  на ремонт доріг у Львівській області планують отримати з  Державного дорожнього фонду. 230 млн грн з них піде на капітальний ремонт доріг області, та 320 млн грн – на поточний ремонт. 

"За кошти з держбюджету продовжимо капітальний ремонт доріг Мшанець  – Стрілки, Хильчиці – Ясенівці та моста на дорозі Східниця – Верхнє Синьовидне. Також завершимо Ясенів – Золочів, Золочів – Красне, Перемишляни – Чемеринці, Рава-Руська – Гайок, Сокаль – Стоянів, Турка – Лопушанка, Дрогобич – Довголука, Кологори – Лучани, Стрілки – Новий Кропивник. Окрім того, плануємо відремонтувати дорогу Садковичі – Чернихів, Загір’я – Суха Долина, Ясениця – Новий Кропивник", – наголосив заступник директора департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Микола Одиноцький.

Нагадаємо, у березні 2019 року на Львівщині створили комунальне підприємство, яке займатиметься дорогами області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.