Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Шляховський

Понеділок, 22 лютого 2021, 12:43

Шляховський збільшить кількість поліцейських станцій на Львівщині

Олександр Шляховський

Олександр Шляховський провів першу пресконференцію на посаді нового керівника Нацполіції Львівщини щодо планів про подальшу роботу на новій посаді.

Про це сьогодні, 22 лютого, на пресконференції повідомив новообраний начальник ГУ Нацполіції у Львівській області Олександр Шляховський.

"Ми працюємо над тим, щоб збільшити поліцейські станції на місцях. Це там, де є невелика кількість населення, невелика кількість реєстрації кримінальних злочинів, там, де немає райвідділу, відділу управління поліції, але поліцейська присутність там необхідна. Я хочу збільшити кількість поліцейських станцій, де буде два-три працівники поліції, які будуть нести службу лише там і реагувати на події, які будуть відбуватися на місці. Це все наша робота з органами місцевого самоврядування. Вона буде направлена як на покращення матеріальної бази, так і на покращення основ несення служби. Працівник поліції повинен теж мати самі елементарні умови для роботи" – наголосив Шляховський.

Олександр Шляховський заявив, що відкритий для співпраці з журналістами.

Також він заявив, що наразі не планує змінювати своїх заступників.

"На даний час я перебуваю на посаді 5 днів. Я хочу вивчити ситуацію і після цього я прийму рішення щодо заступників. Я був недотичний до Львівщини, я не знаю форми й методи роботи своїх працівників" – наголосив Олександр Шляховський.

Нагадаємо, з 16 лютого цього року управління Національної поліції у Львівській області очолив Олександр Шляховський, уродженець Кіровоградської області. Його призначили керівником поліції Закарпаття у березні 2020 року, а у 2019 році він був заступником начальника ГУ Національної поліції в Київській області.

Згідно із його декларацією про доходи за 2019 рік, Шляховський отримав 365 тис грн доходу та їздить на двох іномарках, власниками яких є інші особи. Його дружина володіє 6 земельними ділянками та двома квартирами на Київщині.

Додамо, у лютому цього року Василь Віконський звільнився з посади керівника львівської поліції. Його перевели до Києва на керівну посаду у МВС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.