Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

фестивалі у Львові

П'ятниця, 26 лютого 2021, 13:55

Цьогоріч з бюджету Львова профінансують дев'ять фестивалів та культурних заходів

фестивалі у Львові

Дев'ять ГО Львова отримають кошти на проведення фестивалів та культурних заходів.

Сьогодні, 26 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік соціально-культурних проектів громадських організацій у галузі "Культура", яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів бюджету Львівської міської територіальної громади, та суми співфінансування відповідних проектів у рамках програми "Зробимо Львів кращим". 

З усіх пропозицій на співфінансування, які надійшли на конкурс від громадських організацій, міськрада обрала 9. На організацію та проведення фестивалів та культурних заходів цими ГО з бюджету Львова виділили 650 000 грн.

Найбільшу суму, 97 000 грн, отримає ГО "Віз-Арт" на проведення заходу "Дні українського кіно 2", а для Львівського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації "Українська спілка інвалідів – УСІ" виділили 95 000 грн на "Урок магії. Доступне кіно". 

Ще 93 700, грн спрямують на захфд "Класика Незалежності: музичний діалог", який організовує ГО "Культурна платформа".

Наразі управління культури має до 30 жовтня цього року укласти договори з громадськими організаціями на реалізацію цих проектів, а приблизні дати та місця проведення всіх 9 культурних заходів у Львові не відомі.

Нагадаємо, минулоріч проведення всіх культурних заходів у обійшшлося місту у 11 млн грн. Також у області передбачили 12 млн грн на програму розвитку культури у 2021 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.