Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркоторгівці

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 26 лютого 2021, 13:24

У Львові викрили банду наркодилерів

наркоторгівці

Злочинці щоденно продавали наркотики та психотропи на понад 60 тисяч гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні правоохооронці і бійці спецпідрозділу КОРД затримали вісьмох наркодилерів, які продавали на території області канабіс, метадон, амфетамін та нарковмісні пігулки, а під час обшуків у них вилучили заборонені речовини на понад 700 тисяч гривень.

"Впродовж десяти місяців оперативники документували діяльність злочинної групи. За цей час поліцейські встановили повне коло осіб, причетних до наркобізнесу. Організував злочинне угруповання 27-річний мешканець Львова, який налагодив контактну схему розповсюдження заборонених речовин на території області. Його "правою рукою" був 52-річний чоловік, який допомагав координувати дії членів групи. 

Також до складу групи входили двоє постачальників та четверо збувачів – жінка та троє чоловіків віком від 24-х до 49-ти років. Крім того, один із чоловіків не лише продавав наркотики, а й використовував свою квартиру як притон" – заявили у поліції.

У результаті обшуків слідчі вилучили близько 200 нарковмісних пігулок, понад два кілограми канабісу, таблетки ЛСД, амфетамін, гроші в національній та іноземній валюті, банківські картки, фасувальні матеріали. Щоденно вони продавали наркотики та психотропи на понад 60 тисяч гривень.

Організатору банди та ще трьом активним учасникам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.