Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 2 березня 2021, 11:32

Козицькому призначили нового заступника

Заступником Максима Козицького став екс-заступник голови Чернігівської ОДА Віталій Загайний.

Про це повідомив Віталій Загайний на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Свій останній робочий день в Чернігівській ОДА на посаді першого заступника голови ОДА провів на підприємстві, що вдало продовжує традиції українського автобусобудування – Чернігівський автобусний завод.

Щиро вдячний Чернігівщині за понад рік продуктивної праці та з новими очікуваннями повертаюся у Львів, де розпочинаю працювати у Львівській ОДА заступником голови обласної державної адміністрації" – написав Віталій Загайний.

Зазначимо, Віталій Загайний з лютого 2020 року до цього часу працював першим заступником голови Чернігівської ОДА, з 2006 року і до 2020 року займався підприємницькою діяльністю, у 2004-2005 роках очолював ЛКП "Спортресурс".

Також він був депутатом Львівської міської ради.

Згідно із його декларацією про доходи за 2019 рік, Загайний має квартиру у Львові, площею 67,8 кв.м, володіє 3000 доларами готівки, а ще 3000 доларів тримає на рахунку у банку.

Додамо, у квітні 2020 року уряд призначив Андрія Годика та Юрія Бучка, які до цього працювали у фірмах Козицького, заступниками голови Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.