Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Володимир Чорнобай

Львівський палац мистецв

Середа, 3 березня 2021, 10:50

Львівський палац мистецтв запрошує на виставку тернопільського художника Володимира Чорнобая

Володимир Чорнобай

У Львівському палаці мистецтв відбудеться виставка живопису "Стояла я і слухала весну…" художника Володимира Чорнобая.

Про це повідомляє пресслужба Львівського палацу мистецтв.

5 березня о 16.00 у Львівському палаці мистецтв у рамках відзначення 150-річчя від дня народження Лесі Українки у Львівському палаці мистецтв відбудеться відкриття виставки живопису "Стояла я і слухала весну…" тернопільського художника Володимира Чорнобая.

Це продовження серії виставок митця в межах проєкту "Органічні структури". Цей проєкт діє з 2007 року.Загалом відвідувачі зможуть побачити понад 50 робіт автора.

"Пригадую, що брав участь ще у виставці, що була присвячена 100- річчю від дня народження Лесі Українки. Вона проходила у Львові, у Музеї українського мистецтва",– розповів Володимир Чорнобай.

Зазначимо, що Володимир Чорнобай є членом Національної спілки художників України та Спілки польських художників. Заслужений художник України. Його твори знаходяться в колекціях галерей і музеїв України, Словаччини, Польщі, Іспанії, Німеччини та Кіпру.

Як ми уже повідомляли, до 150-річчя від дня народження Лесі Українки у Львівському палаці мистецтв відбудеться низка мистецьких заходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.