Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Пасічна

Середа, 3 березня 2021, 14:39

У Львові планують прокласти на вулицю Пасічну трамвайну або тролейбусну лінії

вул. Пасічна

Андрій Садовий створив робочу групу для встановлення нового трамвайного або тролейбусного маршруту в районі вул. Пасічної.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №61 від 2 березня 2021 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для встановлення нового трамвайного або тролейбусного сполучення у районі вул. Пасічної та вул. П. Шафарика з метою вдосконалення комунальної системи пасажирських перевезень.

"Утворити робочу групу з питань встановлення трамвайного або тролейбусного сполучення між житловою забудовою району лісопарку "Погулянка" та вулицями Пасічною – П. Шафарика" – йдеться у документі.

Керівником робочої групи став заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради Андрій Білий, а його заступником – начальник управління транспорту департаменту Орест Олеськів.

До складу групи також увійшли: директор ЛКП "Львівелектротранс Андрій Свищо, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець, директор ЛКП "Інститут просторового розвитку" Олег Шмід.

Робоча група має до 30 травня цього року напрацювати концепцію встановлення трамвайного або тролейбусного сполучення між "Погулянкою" та вулицями Пасічною – П. Шафарика.

Нагадаємо, у 2019 році комісія інженерного господарства міськради затвердила прокладання у місті 15 тролейбусних та 10 трамвайних маршрутів, серед яких було будівництво трамвайної лінії на вул. Пасічній (від вул. Личаківської до вул. Медової Печери) та тролейбусної лінії на вул. Дж. Вашингтона та вул. Пасічній (від вул. Дж. Вашингтона до вул. Медової Печери).

Також у жовтні 2019 року на сайті міськради зареєстрували петицію з вимогою запустити тролейбус на вулицю Пасічну.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.