Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

площа Святого Юра

П'ятниця, 5 березня 2021, 16:00

Садовий виділив 80 тисяч на духовне відродження богомільних гіпстерів у Святоюрській кав'ярні

площа Святого Юра

Три громадських організацій Львова отримають кошти з бюджету міста на реалізацію власних соціально-культурних проєктів.

Сьогодні, 5 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік соціально-культурних проєктів громадських організацій у галузі "Розвиток підприємницьких ініціатив", яким надається фінансова підтримка за рахунок коштів бюджету Львівської міської територіальної громади, та суми співфінансування відповідних проектів.

З усіх пропозицій на співфінансування, які надійшли на конкурс від громадських організацій, міськрада обрала три. На організацію та проведення фестивалів та культурних заходів цими ГО з бюджету Львова виділили 180 000 грн.

Найбільшу суму, 80 000 грн, отримає благодійна організація "Фундація духовного відродження" на проєкт Святоюрська кав'ярня/Saint George coffee house.

По 50 000 грн виділили благодійній організації "Благодійне товариство "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД" м. Львів" та Львівській міській громадській організації "Туристсько-спортивний клуб “Манівці".

Наразі департамент економічного розвитку міськради має до 30 квітня цього року укласти договори з громадськими організаціями на реалізацію цих проектів, а результати їх оцінювання мають оприлюднити на сайті Львівської міської ради до 31 січня 2022 року.

Нагадаємо, цьогоріч дев'ять громадських організацій Львова отримають кошти на проведення фестивалів та культурних заходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.