Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Оксі Банк

Вівторок, 9 березня 2021, 11:58

Оксі Банк очолив рейтинг банків із динамічного розвитку

Оксі Банк

"Оксі Банк" став найкращим банком у номінації "Динамічний розвиток" за версією за версією журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших".

Про це повідомляє Мінфін.

Члени експертного журі та редакції журналу "ТОП-100. Рейтинги найбільших" сформували список лідерів фінансового ринку, найкращих банків, страхових компаній та фінансових директорів. "Оксі Банк" одержав першість завдяки значному зростанню кількості платіжних карток за минулий рік.

"У 2021 році "Оксі Банк" не планує збавляти темпи. Цей рік стане для нього роком продовження трансформації, розвитку нових напрямів та виходу на новий технологічний рівень. Київське відділення банку вже перемістилося на Хрещатик, 8. Почав працювати новий департамент, який буде розвивати співпрацю з e-commerce. Ми запустили інтернет-еквайринг. На черзі – приймання оплат через POS-термінали Оксі та реліз мобільного додатку з функцією дистанційного відкриття карток», – розповів акціонер "Оксі Банку", фінтех-експерт Ігор Фісун.

Журнал "ТОП-100. Рейтинги найбільших" спеціалізується на формуванні незалежних рейтингів українського бізнесу. Оксі одержав перемогу, продемонструвавши значний приріст платіжних карток, які обслуговує. За 2020 рік їхня кількість зросла з 3 000 до 124 000, а кількість клієнтів банку збільшилась у 130 разів. 

Додамо, АТ "Оксі Банк" –  це регіональний банк з головним офісом у Львові та 6 відділеннями (два у Львові, а також в Києві, Харкові, Хмельницькому та Ужгороді). У липні 2020 року кінцевий власник "УкрКарт" Ігор Фісун збільшив частку в статутному капіталі "Оксі Банку" до 9,95%.

"Оксі Банк" також увійшов до рейтингу "Банки – 2021" як найкращий невеликий роздрібний банк із приватним капіталом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.