Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

мобільні оператори

Понеділок, 29 березня 2021, 13:12

Київстар отримає 300 тисяч з бюджету Львова за есемески від ЦНАПів

мобільні оператори

Львівська міськрада витратить 298 тис грн з бюджету на інформування львів'ян про результат надання послуги у ЦНАПах.

Управління адміністрування послуг департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради провело тендер у системі ProZorro на послуги з передачі коротких повідомлень (SMS), які переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 1 березня, участь у ньому взяли: ПрАТ "Київстар" (298 350 грн), ТОВ "Центр глобальних повідомлень "Україна" (318 240 грн), ПрАТ "ВФ Україна" (390 000 грн) та ТзОВ "Інвестум" (416 000 грн). Переможцем обрали ПрАТ "Київстар", а очікувана вартість послуг становила 450 000 грн.

Як вказано у закупівлі, йдеться про SMS-повідомлення, якими адміністратор Центру надання адміністративної послуги повідомляє людину, яка звернулася до ЦНАПу, про можливість отримання результату надання послуги, а також у ЦНАПі м. Львова запроваджена електронна система керування чергою, тому попередній запис звернення здійснюється через веб-сайт, а людина звернення отримує відповідний номер у черзі шляхом SMS-повідомлення.

Загалом переможець тендеру має надавати міськраді до 130 000 повідомлень протягом кожного місяця, а орієнтовний розподіл SMS-повідомлень:

Напрямок

Розподіл

Kyivstar

70%

LifeCell

12%

Vodafone

15%

Utel, PEOPLEnet, Intertelecom

3%

Нагадаємо, у березні 2020 року Львівська міськрада витратила 281 тис грн з бюджету на інформування львів'ян про загрозу коронавірусу через мобільних операторів Київстар і Vodafone.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.