Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Середа, 25 березня 2020, 15:54

На піаристичні есемески від Садового витратять 280 тисяч гривень

Андрій Садовий

Львівська міськрада витратить 281 тис грн з бюджету на інформування львів'ян про загрозу коронавірусу через мобільних операторів Київстар і Vodafone.

Львівське комунальне підприємство "Міський центр інформаційних технологій" провело тендер у системі ProZorro на послуги з розсилки СМС повідомлень абонентам оператора, які переможець тендеру має поставити до 31 березня 2020 року.

Аукціон стартував 20 березня, а очікувана вартість послуг становила 281 051 грн.

Закупівля складалася із двох лотів. Перший лот – послуги з розсилки СМС повідомлень абонентам оператора, вартістю 198 000 грн, а другий – послуги з розсилки СМС повідомлень абонентам оператора, вартістю 83 051 грн.

Єдина коипанія, яка взяла участь у аукціоні в першому лоті була ПрАТ "Київстар" із пропозицією надавати послуги за встановлену ЛКП "Міський центр інформаційних технологій" ціну у 198 тис грн, її й визнали переможцем торгів.

Натомість участь у закупівлі щодо другого лоту взяла лише компанія ПрАТ "ВФ Україна", яку й визнали переможцем. Цей оператор також запропонував надавати послуги за ціну у 83 051 грн, яку встановило комунальне підприємство.

Зазначимо, мобільні оператори мають надсилати СМС мешканцям Львова, Винник, Рудного, Брюхович із інформуванням про епідемію коронавірусу та порадами, як мінімізувати зараження.

Таке завдання поставила перед ЛКП "Міський центр інформаційних технологій" міська комісія з питань техногенно-екологіяної безпеки і надзвичайних ситуацій, згідно із протоколом від 18 березня 2020 року.

Нагадаємо, 25 березня уряд продовжив карантин в Україні до 24 квітня, а також ввів режим надзвичайної ситуації на всій території країни.

У Львові на час карантину скасували пільговий проїзд у громадському транспорті. Також у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів.

Додамо, на Львівщині організували спецрейси, які довозитимуть на роботу медиків та працівників спецслужб, у них дозволили перевозити більше 10 пасажирів. А ще раніше у Львівській ОДА переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.