Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АС 2

Понеділок, 16 березня 2020, 10:09

На Львівщині переглянуть роботу громадського транспорту і обмежать міжміські перевезення

АС 2

Львівська ОДА вирішила обмежити пересування населення області й переглянути режим роботи громадського транспорту.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Сьогодні вночі на позачерговому засіданні обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львівської ОДА було вирішено обмежити пересування населення області, запровадити дистанційний режим роботи працівників, переглянути режим роботи громадського транспорту.

Також комісія затвердила такі рекомендації:

- обмежити доступ клієнтів до контактних центрів надавачів комунальних послуг, центрів надання адміністративних послуг, максимально перевести обслуговування в онлайн-режим;

- обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб;

- обмежити роботу закладів громадського харчування та торгівельно-розважальних центрів (крім аптек, автомобільних заправних станцій та продуктових магазинів).

Нагадаємо, з 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів. Станом на 13 березня в Україні виявили три випадки захворювання на коронавірус.

Того ж дня  Україні через коронавірус померла людина – 71-річна жінка з Житомирської області, а Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Також у області визначили сім медичних закладів, які прийматимуть пацієнтів з коронавірусом у разі переповнення Львівської інфекційної лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.