Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутки

П'ятниця, 20 березня 2020, 14:45

У спецтранспорті, який довозить працівників на роботу, дозволили більше 10 пасажирів

маршрутки

У салоні автобуса дозволили заповнити усі сидячі місця, однак не повинно бути жодного стоячого пасажира.

Про це під час брифінгу повідомив начальник відділу безпеки дорожнього руху Патрульної поліції Василь Шавало.

За його словами, на спецтранспорт, який довозитимуть на роботу медиків та працівників спецслужб, правило про перебування в салоні не більше 10 людей не діє.

"Наша позиція така, що кількість сидячих місць має бути заповнена, але ні одного стоячого пасажира. І до водіїв така ж позиція, щоб вони не брали таких пасажирів, тому що, якщо буде хоча б один стоячий ми каратимемо по протоколу. Всі сидячі пасажири мають бути обов'язково в масках" – пояснив Василь Шавало.

Крім цього він наголосив, що водії повинні повернутися і довезти на роботу усіх пасажирів, які не помістилися на сидячі місця.

Нагадаємо, на Львівщині організували спецрейси, які довозитимуть на роботу медиків та працівників спецслужб.

Раніше у ЛОДА переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення.  Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у Львові можуть повністю припинити курсування громадського транспорту.

На час карантину у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів. Штрафи за порушення становлять від 17 до 170 тисяч гривень.

Додамо, у львівських трамваях та тролейбусах також  перевозитимуть по 10 пасажирів. Вхід та вихід здійснюватимуть лише через передні двері, також пасажирів просять користуватися безготівковою системою оплати за проїзд.

З 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.