Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутки

Четвер, 19 березня 2020, 14:20

На Львівщині організують спецрейси, які довозитимуть на роботу медиків та працівників спецслужб

маршрутки

Такі автобуси вже курсують, однак їхній графік ще опрацьовують.

Про це під час брифінгу повідомив в.о. директора департаменту охорони здоров’я Андрій Васько.

За його словами, у Львівській області організують спецрейси, які довозитимуть на роботу працівників служб забезепечення області.

"Всі маршрутні транспортні засоби, які будуть переміщатися по області, в залежності від відповідного графіку і території будуть забирати до себе на борт людей, які займаються службами забезпечення. Це стосується всіх необхідних служб забезпечення області, не лише медиків, а й працівників правоохоронних органів, ДСНС, електрики, газовщики і всі інші служби" – заявив Андрій Васько.

Він зазначив, що спеціалізований транспорт курсує з сьогоднішнього дня, однак його графіки ще внормовують.

"Кожен голова РДА по кожній відповідній території має напрацювати внутрішньорайонні маршрути, бо не тільки забезпечення транспорутвання працівників до Львова, є ще й міжрайонні питання забезпечення, тому що в нас є газорозподільчі станції і інші служби, які потребують довезення їхніх працівників" – додав Андрій Васько.

Він також наголосив, що пошта та обленерго самостійно справляються своїми заходами та укладають угоди з приватними перевізниками, щоб забезпечити транспортування своїх працівників.

Нагадаємо, на Львівщині переглянули роботу громадського транспорту і обмежили міжміські перевезення.  Сьогодні, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що у Львові можуть повністю припинити курсування громадського транспорту.

На час карантину у львівських маршрутках заборонили перевозити більше 10 пасажирів. Штрафи за порушення становлять від 17 до 170 тисяч гривень.

Додамо, у львівських трамваях та тролейбусах також  перевозитимуть по 10 пасажирів. Вхід та вихід здійснюватимуть лише через передні двері, також пасажирів просять користуватися безготівковою системою оплати за проїзд.

З 12 березня до 3 квітня в Україні запровадили карантин в навчальних закладах та обмежили проведення масових заходів, також Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.