Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг на Львівщині

Понеділок, 15 березня 2021, 16:02

Брезіцький займеться проектом ремонту дороги до Красного

ремонт доріг на Львівщині

Львівська ОДА замовила за 554 тис грн проект ремонту дороги Красне-Чемеринці у фірми Романа Брезіцького.

Департамент дорожнього господарства Львівської ОДА провів тендер у системі ProZorro на виготовлення пректно-кошторисної документації на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Красне-Чемеринці Львівської області, який переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартував 9 березня, участь у ньому взяли ТОВ "Простір Інжиніринг" та ТОВ "Дорожній стандарт", які запропонували за роботу 554 300 грн і 599 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТОВ "Простір Інжиніринг", а очікувана вартість послуг становила 599 255 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тедеру має виготовити проект поточного середнього ремонту дороги місцевого значення С140206 Красне-Чемеринці, протяжністю 33,5 кілометрів, та розрахувати вартість усіх робіт. За попередніми підрахунками, орієнтовна загальна вартість ремонту цієї дороги становить 268 000 тис грн.

Кошти на проект з ремонту цієї дороги виділять з державного та місцевого бюджетів.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Простір Інжиніринг" зареєстроване з 2016 року у Славську, займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є мешканець села Зашківа (колишній Жовківський район) Роман Брезіцький та мешканець Борислава Богдан Пронів. Брезіцький також є власником ТОВ "Релігійне видавництво "Добра книжка", ТОВ "Добрі дороги" (будівництво доріг), будфірми ТзОВ "Промкомерцбуд", ТОВ "Спецмаршрент" (лісопильне та стругальне виробництво), ТОВ "Агенство комплексної безпеки "Яровит" (діяльність приватних охоронних служб). Розмір статутного капіталу ТОВ "Простір Інжиніринг" становить 145 600 грн.

Зазначимо, Роман Брезіцький був одним із координаторів львівського Євромайдану. Він надавав сцену Євромайдану та збирав кошти на її утримання, проте без жодної звітності й постійно підвищуючи вартість її оренди.

Також він є братом Назарія Брезіцького, кандидата на посаду міського голови Львова на виборах у 2020 році, засновника ГО "Ідея міста", який пов'язаний з рейдерським захопленням земель і підприємств у Львові. 

Він збудував альтанку на розі вулиць Тарнавського та Львів Толстого, попри відсутність на це дозволів, а його мати, Галина Брезіцька, розпочала незаконне будівництво на захопленій ділянці поблизу ринку "Добробут". 

Нагадаємо, у березні 2019 року на Львівщині створили комунальне підприємство, яке займатиметься дорогами області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.