Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Вівторок, 16 березня 2021, 13:10

Маруся Звіробій знялася з виборів на користь Кошулинського

Руслан Кошулинський

Маруся Звіробій знялася з виборів до Верховної Ради в Івано-Франківській області на користь Руслана Кошулинського.

Про це повідомила прес-служба політичної партії "Європейська Солідарність".

Кандидатка від "Європейської Солідарності" в одномандатному виборчому окрузі №87 (Івано-Франківській область) Маруся Звіробій-Біленька заявила, що знімає свою кандидатуру на користь кандидата від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського.

"87 округ сьогодні став своєрідним полем боротьби за Україну, на якому зіткнулися олігархи в особі партнера Коломойського Олександра Шевченка, висуванця від влади зелених дилетантів Василя Вірастюка, та представники патріотичних сил – Руслан Кошулинський зі "Свободи" та я, Маруся Звіробій Біленька від "Європейської Солідарності".

Розуміючи, що своїм взаємопоборюванням ми з Кошулинський можемо відкрити дорогу представникам олігархів до Верховної Ради. я прийняла рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського і нагадати всім представникам політичних сил, що Україна понад все – це інструкція до виконання, а не просто гасло", – наголосила Маруся Звіробій.

За її словами, "Європейська солідарність" провела відповідні перемовини з ВО "Свобода", і політичні сили дійшли порозуміння.

Нагадаємо, у лютому цього року ЦВК зареєструвала Руслана Кошулинського як кандидата у народні депутати в Івано-Франківській області. Довибори в окрузі №87 відбуваються через те, що обраний у ньому Зіновій Андрійович від "Слуги народу" став мером Надвірної Івано-Франківської області.

Додамо, Руслан Кошулинський очолив фракцію ВО "Свобода" у Львівській міськраді. А ВО "Свобода" висувала його кандидатуру на вибори президента України, які проходили у березні 2019 року.

Кошулинський працював військовослужбовцем у Збройних силах України. Раніше він був віце-спікером Верховної Ради України та очолював Львівську обласну оргнанізацію ВО "Свобода", проте у лютому 2015 року він підпав під мобілізацію.

У червні 2016 року Руслан Кошулинський знову став головою Львівської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.