Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Лікарня швидкої допомоги

wikimapia.org

Вівторок, 16 березня 2021, 16:41

Навчальні кабінети львівських медичних вишів переобладнають під місця для пацієнтів з Covid-19

Лікарня швидкої допомоги

Через погіршення ситуації з коронавірусом у навчальних приміщеннях медичних коледжу та університету облаштують нові ліжка для хворих.

Про це сьогодні на брифінгу за підсумками засідання міської комісії з питань ТЕБ та НС щодо протидії коронавірусу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Сьогодні, 16 березня, міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення облаштувати нові 366 місць для хворих на коронавірус у приміщеннях пяти медичних закладів Львова.

Також комісія зобов'язала Львівський медичний коледж післядипломної освіти і Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького для цієї мети звільнити свої навчальні кабінети.

"Рішенням комісії ми чітко дали свою позицію медичному коледжі, який працює в Лікарні швидкої медичної допомоги, і Львівському національному медичному університету, щоб вони тимчасово звільнили свої кабінети, щоб ми могли у них також розміщувати ліжка для хворих" – розповів Андрій Садовий.

За його словами, нові місця створять у таких медичних закладах:

- амбулаторне відділення, яке знаходиться у 8-й лікарні – 36 ліжок;

- 2-ге поліклінічне відділення на вул. Мазепи – 150 ліжок;

- 4-та поліклініка на просп. Червоної Калини – 60 ліжок;

- 2-га поліклініка на вул. Симоненка – 70 ліжок;

- 10-та клінічна лікарня на вул. Бой-Желенського – 50 ліжок.

Нагадаємо, ще 11 березня у місті оголосили, що планують розгорнути шпиталі для лікування хворих з Covid-19 у п'яти поліклініках. Крім цього, раніше міська комісія НС і ТЕБ прийняла рішення розгорнути два тимчасових госпіталі для лікування пацієнтів з Covid-19 на базі лікарні швидкої допомоги і 8-ої лікарні.

Додамо, з 16 березня школи Львова перевели на дистанційне навчання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.