Зміст статті

17 березня 2021

4-й квартал Козицького

Результати діяльності Максима Козицького на посаді голови Львівської ОДА за четвертий квартал 2020 року.

Варіанти звернулися до Секретаріату Кабінету міністрів України з проханням надати результати моніторингу та оцінки ефективності діяльності голів обласних держадміністрацій у 2020 році. Ми вже публікували результати 3-го кварталу 2020 року, а тепер пропонуємо порівняти ті результати з 4-м кварталом 2020 року.

У 4-му кварталі Львівська область перемістилась з 9 на 6 позицію у рейтингу областей, і такий результат став завершальним у 2020 році. Попри те, що позиції Львівської області покращилися, суттєвих відмінностей у результатах області так і не відбулося.

Позитивна динаміка у порівнянні з 3-м кварталом 2020 року склалася у сфері реконструкції закладів культури. Львівська область стала лідером у розробці облікової документації на пам'ятки культурної спадщини, однак зрушень у доступності приміщень органів державної влади для людей з інвалідністю не відбулося зовсім, а тому тут область зайняла останнє місце поміж інших областей. Також Львівська область стала другою після міста Києва за рівнем охоплення територіями та об'єктами природно-заповідного фонду.

Варіанти публікують всі категорії рейтингу для самостійного аналізу Львівщини та інших областей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.