Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

8-а лікарня Львова

Четвер, 18 березня 2021, 10:40

У Львові виділили кошти на облаштування тимчасових госпіталів для пацієнтів з Covid-19

8-а лікарня Львова

У місті виділили 18 млн грн на створення тимчасових госпіталів для лікування пацієнтів з Covid-19 на базі лікарні швидкої допомоги і 8-ої лікарні.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 17 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення виділити 18 млн грн з бюджету Львова на створення на базі Лікарні швидкої медичної допомоги Львова і 8-ої клінічної лікарні двох тимчасових госпіталів для лікування хворих з коронавірусом.

Зокрема, на облаштування госпіталю на базі лікарні швидкої допомоги у поліклінічному відділенні на вул. Мазепи, 25 скерували 16 млн грн, а для шпиталю на базі 8-ї міської лікарні – 2 млн грн. Він знаходитиметься  у амбулаторному відділенні на вул. Навроцького, 23.

У амбулаторному відділенні в 8-й міській лікарні розмістять 36 ліжок, а у поліклінічному відділенні на вул. Мазепи – 150 ліжок. 

Нагадаємо, раніше міська комісія НС і ТЕБ прийняла рішення розгорнути два тимчасових госпіталі для лікування пацієнтів з Covid-19 на базі лікарні швидкої допомоги і 8-ої лікарні, а 11 березня у місті оголосили, що планують розгорнути шпиталі для лікування хворих з Covid-19 у п'яти поліклініках та облаштувати 366 нових ліжок.

Додамо, через погіршення ситуації з коронавірусом у місті запровадили жорсткий карантин: до 28 березня заборонили проводити масові заходи,  працювати закладам культури і громадського харчування, а також оголосили канікули для учнів початкових класів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.