Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 19 березня 2021, 10:53

У Львові на час карантину закликають звільнити підприємців від орендної плати

Львів

Виконком звернувся до власників приміщень у місті з проханням зробити для орендарів "нульову" ставку оренди на час посиленого карантину.

Сьогодні, 19 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення звернутися до всіх власників приміщень у місті, які здаються в оренду малому та середньому бізнесу, щоб на час локдауну вони зробили "нульову" ставку оренди.

"Я би тоді пропонував від виконавчого комітету міста звернутися до всіх власників приміщень, які мають орендарів, і ці орендарі через рішення комісії ТЕБ і НС не можуть повноцінно працювати, щоби скасувати оренду на час цього локдауну" – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий

Він додав, що минулоріч через коронавірус міськрада майже на рік для львівських підприємців, які орендують комунальні приміщення, скасувала орендну плату.

Нагадаємо, з 19 до 28 березня у Львові запровадили жорсткий карантин: заборонили проводити масові заходи,  працювати закладам культури і громадського харчування, а також оголосили канікули для учнів початкових класів.

Також з 19 до 29 березня у Львівській області ввели обмежувальні заходи через погіршення ситуації із коронавірусом.

Крім цього, Укрзалізниця не відміняє рух поїздів через Львів через введення у місті посиленого карантину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.