Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Пекарська, 11

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 19 березня 2021, 12:25

Будівлю колишньої друкарні у центрі Львова перетворять на 7-поверховий готель

вул. Пекарська, 11

Виконком дозволив новоствореній львівській фірмі добудувати будівлю колишньої друкарні на вул. Пекарській та відкрити в ній апартамент-готель.

Сьогодні, 19 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Друкарня на Пекарській" з надбудовою нежитлової будівлі на вул. Пекарській, 11-А у Львові з пристосуванням під функції апартамент-готелю.

Згідно із містобудівною документацією, до 5-поверхової будівлі добудують нові поверхи та перетворять на готель, висота якого становитиме 30,4 метрів –  сім поверхів та горище. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – існуючий.

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, будинок розташований у кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови, у межах історичного ареалу міста.

Земельна ділянка, на яких знаходиться будинок, належать до зони Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до зонінгу Личаківського району.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Друкарня на Пекарській" зареєстроване у серпні 2020 року у Львові, займається виробництвом бетонних розчинів, готових для використання. Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 000 грн. Власниками фірми є акціонерне товариство "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Магістрат Інвест", львів’янка Христина Тимчук і киянин Ярослав Якимець. Останні також є власниками фонду "Магістрат Інвест".

Нагадаємо, раніше у цьому приміщенні знаходилася друкарня і воно перебувало на балансі Львівської обласної ради. У 2017 році облрада продала будівлю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.