Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

карантин у Львові

Понеділок, 22 березня 2021, 12:48

У Львові на тиждень продовжили дію жорсткого карантину

карантин у Львові

Через погіршення ситуації з коронавірусом у місті до 4 квітня продовжили посилений карантин.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення продовжити посилений карантин на території Львівської ОТГ до 4 квітня, а також внести Львівську міську дитячу клінічну лікарню на вул. П.Орлика до переліку медичних закладів, які приймають пацієнтів з коронавірусом.

"Сьогодні ухвалили рішення про розгортання тимчасового шпиталю на базі приміщень медичного університету, які вони орендують у Лікарні швидкої допомоги. Звернулись до МОЗу з проханням внести дитячу лікарню на Орлика до переліку медзакладів, які лікують дітей, хворих на коронавірус.

Починаємо співпрацю із Залізничною лікарнею. Вони готові приймати у себе хворих, але місто зі свого боку передасть їм необхідну кількість кисневих концентраторів. Окрім додаткових ліжок, міські та обласні лікарні мають гостру потребу у медичних працівниках. За останні 2 дні отримали 350 звернень від лікарів з усієї України, які готові допомогти у цій нелегкій боротьбі" – пояснив Садовий.

За його словами, наразі місто планує додатково преміювати усіх медиків, які працюють із людьми, хворими на коронавірус, а також готує окрему програму підтримки бізнесу.

Нагадаємо, через погіршення ситуації з коронавірусом з 19 березня у Львові запровадили жорсткий карантин: до 28 березня заборонили проводити масові заходи,  працювати закладам культури і громадського харчування, а також оголосили канікули для учнів початкових класів.

Крім цього, виконком Львівської міськради звернувся до власників приміщень у місті з проханням зробити для орендарів "нульову" ставку оренди на час посиленого карантину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.