Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Середа, 24 березня 2021, 16:40

Михайло Цимбалюк про ідеологію та структуру Батьківщини

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк поінформував учасників форуму щодо виборчої реформи про ідеологію та структуру партії ВО «Батьківщина».

Вчора, 23 березня, з ініціативи Громадянської мережі «Опора» народний депутат України від ВО «Батьківщина», голова Львівської обласної організації партії Михайло Цимбалюк взяв участь у форумі «Виборча реформа: оцінка через призму цінностей, політичних прав, якості процедур».

Як інформує пресслужба Львівського обласного партосередку, під час заходу учасники обговорили недоліки Виборчого кодексу та запропонували варіанти вирішення проблем, з якими зіштовхувались на місцевих виборах 2020 року.

Михайло Цимбалюк поінформував учасників заходу про ідеологію та структуру партії ВО «Батьківщина».

«Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» понад 20 років стабільно представляє інтереси громадян Львівщини на різних рівнях влади. Основною стратегічною метою партії залишається захист соціальних інтересів громадян України, повноправне членство України в Європейському Союзі та приведення у відповідність з європейськими стандартами соціальної сфери, економіки та політичної системи», – наголосив політик.

За його словами, партія «Батьківщина» динамічно розвивається, створена розгалужена партійна структура у всіх областях, містах, громадах і районах України.

«Вона об’єднує приблизно 200 тисяч членів партії. Серед них близько 110 тисяч працюють у виробничій сфері, майже 50 тисяч – у гуманітарній, 30% партійців – молодь, майже половина – жінки», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.