Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Понеділок, 29 березня 2021, 11:00

Кошулинський програв довибори у Франківську

Руслан Кошулинський

Представник ВО «Свобода» Руслан Кошулинський програв на проміжних виборах до Верховної Ради на Прикарпатті.

Депутат Львівської міськради Руслан Кошулинський програв на проміжних виборах до Верховної Ради у виборчому окрузі №87 (Івано-Франківська область).

Про це свідчать офіційні дані ЦВК станом на 11:00 понеділка. Лідирує Василь Вірастюк з результатом 33,86% голосів, Олександр Шевченко та Руслан Кошулинський набрали по 28,02%. Офіційно опрацювано 35% бюлетенів.

Олександр Шевченко заявив про свою перемогу на окрузі вчора на своїй Фейсбук-сторінці. Шевченко повідомив, що 100% протоколів з "мокрими" печатками з виборчих дільниць підтверджують, що результати волевиявлення виглядають так:Олександр Шевченко  15.798 голосів (30,89%),
Василь Вірастюк 15.606 (30,52%), Руслан Кошулинський 14.484 (28,32%).
 
Пізніше про свою перемогу на проміжних виборах за результатами паралельного підрахунку голосів повідомив Василь Вірастюк, опублікувавши відео на своїй Фейсбук-сторінці.

За результатами екзит-полу соціологічної групи «Рейтинг», оприлюдненим після закриття дільниць, представник партії «За майбутнє» Олександр Шевченко набирає 32,4% голосів, Руслан Кошулинський – 31,6%, представник партії «Слуга народу» Василь Вірастюк – 21,9%.

Опитування виборців відбувалося методом face-to-face на виході з дільниць. Всього було опитано 3892 людини. Результати фіксувалися інтерв’юером із застосуванням електронних планшетів.

Екзит-пол охопив 50 виборчих дільниць, відібраних випадковим чином із дотриманням принципу рівномірності. Помилка репрезентативності дослідження – не більше 1,8%.

Нагадаємо, раніше ЦВК звинуватила Кошулинського у порушенні термінів відкриття рахунків виборчих фондів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.