Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Понеділок, 22 березня 2021, 13:05

ЦВК звинуватила Кошулинського у порушеннях

Руслан Кошулинський

Руслан Кошулинський отримав попередження за порушення термінів відкриття рахунків виборчих фондів.

Про це повідомила прес-служба Центральної виборчої комісії.

Центральна виборча комісія оголосила попередження за порушення термінів відкриття рахунків виборчих фондів кандидату до Верховної Ради в Івано-Франківській області від ВО "Свобода" Руслану Кошулинському.

Окрім Кошулинського, такі попередження ЦВК оголосила ще 11 кандидатам у народні депутати на проміжних виборах 28 березня 2021 року.

Нагадаємо, у лютому цього року ЦВК зареєструвала Руслана Кошулинського як кандидата у народні депутати в Івано-Франківській області. Довибори в окрузі №87 відбуваються через те, що обраний у ньому Зіновій Андрійович від "Слуги народу" став мером Надвірної Івано-Франківської області.

А у березні Маруся Звіробій, яка балотувалася у цьому окрузі від партії "Європейська Солідарність", знялася з виборів на користь Руслана Кошулинського.

Додамо, Руслан Кошулинський очолив фракцію ВО "Свобода" у Львівській міськраді. А ВО "Свобода" висувала його кандидатуру на вибори президента України, які проходили у березні 2019 року.

Кошулинський працював військовослужбовцем у Збройних силах України. Раніше він був віце-спікером Верховної Ради України та очолював Львівську обласну оргнанізацію ВО "Свобода", проте у лютому 2015 року він підпав під мобілізацію.

У 2020 році він задекларував 280 тис грн доходу і готівку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.