Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

партія "Голос"

Вівторок, 30 березня 2021, 10:32

Голограми з Голосу повстали супроти цифрової диктатури Кіри Рудик

партія "Голос"

Львівські нардепи з Голосу вимагають змінити керівництво та статут своєї партії.  

Про це повідомив народний депутат політичної партії "Голос" з Львівщини Ярослав Юрчишин на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нардепи "Голосу" з Львівщини Ярослав Юрчишин, Роман Лозинський, Наталія Піпа, Галина Васильченко та ще шестеро депутатів цієї партії оприлюднили спільну заяву, в якій закликають ініціювати проведення з'їзду партії, щоб обрати нове керівництво та змінити статут.

"Ми розчаровані відмовою керівництва партії та фракції підписувати постанову про звільнення генерального прокурора Ірини Венедіктової, попри те, що більшість представників фракції вважають її роботу провальною. Ми засуджуємо ведення керівництвом партії та фракції підкилимних переговорів про входження до коаліції з партією влади. Ми не бачимо себе в коаліції з політичною силою, яка покриває Татарова та Степанова, призначає Шкарлета, кидає за грати політв'язнів, провалила вакцинацію та вірить у мирні наміри Росії. Така коаліція неприпустима" – йдеться у заяві.

Крім цього нардепи обурені порушенням з боку керівництва партії принципів внутрішньопартійної демократії та прозорості у її діяльності, тому наполягають на проведенні термінового з'їзду осередків партії, щоб:

- детально і відкрито напрацювати, обговорити та затвердити демократичні зміни до Статуту партії, які дадуть змогу усунути практику ухвалення рішень однією людиною і розширять повноваження партійних осередків;

- провести нові прозорі й чесні вибори керівництва партії, які дадуть можливість перезапустити роботу партії та фракції "Голос".

Деталі: Підписали заяву 10 нардепів – Соломія Бобровська, Роман Лозинський, Ольга Стефанишина, Олександра Устінова, Володимир Цабаль, Ярослав Юрчишин, Галина Васильченко, Андрій Шараскін, Наталя Піпа, Юлія Клименко.

Нагадаємо, 22 березня політрада "Голосу" попередила низку нардепів, серед них Ярослава Юрчишина і Романа Лозинського, про виключення після голосування за законопроєкт №5133, який "шкодить репутації та політичним інтересам партії".

Наразі головою партії "Голос" є Кіра Рудик, а головою фракції – Ярослав Железняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.