Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Вівторок, 30 березня 2021, 16:43

SkyUp літатиме зі Львова в Запоріжжя

аеропорт "Львів"

Авіакомпанія SkyUp з травня запускає авіарейс зі Львова до Запоріжжя.

Про це повідомляє Lowcostavia.

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines з 29 цього року запускає новий авіарейс з аеропорту Львова до Запоріжжя, який курсуватиме два рази в тиждень кожної середи та суботи.

За даними перевізника, квитки на цей рейс вже можна придбати за ціною від 700 грн в один бік, що дешевше, ніж проїзд у вагоні-купе поїзда №4, який коштує 900 грн. 

Літак вилітатиме із Запоріжжя о 18:20 год і прилітатиме до Львова о 19:50 год. Рейси зі Львова заплановані на 20:50 год з прибуттям до Запоріжжя о 22:20 год. 

Найдешевший тариф Basic включає перевезення тільки ручної поклажі з вагою до 9 кг і габаритами до 55х40х20 см. Квиток за тарифом Standard, який включає також один чемодан з вагою до 23 кг і вибір місця, вартує від 1300 грн в одну сторону.

Нагадаємо, раніше SkyUp анонсував п'ять нових авіарейсів в Чорногорію з Києва, Львова, Одеси, Харкова та Запоріжжя.

Кнрім цього, наприкінці травня SkyUp запускає авіарейс в Албанію зі Львова, з середини травня SkyUp запускає авіарейси з Києва та Львова в Італію, а у грудні 2020 року авіакомпанія SkyUp відкрила прямі рейси зі Львова до Стамбула.

Додамо, аеропорт "Львів" у 2020 році обслужив 877,7 тисяч пасажирів та завершив рік без збитків. Натомість у квітні 2020 року гендиректор аеропорту Тетяна Романовська заявляла, що після запуску повноцінної роботи вони зможуть відновити лише 25% рейсів, які виконувалися до березня 2020 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.