Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівводоканал

Середа, 31 березня 2021, 16:55

Львівводоканал хоче модно обляпати жовтим свої офіси на Зеленій

Львівводоканал

Львівводоканал витратить 150 тисяч гривень на дизайнерський проєкт з реставрації коридорів і сходових кліток адмінбудівлі на вул. Зеленій.

Львівське міське комунальне підприємство "Львівводоканал" оголосило тендер у системі ProZorro на виготовлення дизайнерського проекту з реставрації коридорів, сходових кліток головного адміністративного корпусу будівлі на вул. Зеленій 62-64, які переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2021 року.

Аукціон стартує 1 квітня 2021 року, а очікувана вартість послуг становить 150 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, у "Львівводоканалі" планують відреставрувати коридори на 1-му і 3-му поверхах, а також дві сходові клітки (1-3-й поверх) адміністративної будівлі на вул. Зеленій 62-64, тому комунальне підприємство вирішило замовити дизайнерський проєкт з реставрації.

Основними вимогами до проєкту є:

влаштування підвісної стелі;

- використання для освітлення коридору LED-світильники на довгих підвісах;

- вентиляція коридору – існуюча стінова з використанням декоративних решіток;

- силові, слаботочні та мережі освітлення змонтувати за підвісною стелею;

- існуючі дерев'яні двері, вікна пофарбувати олійною фарбою у білий колір;

- стіни фарбуються у жовтий колір;

- підлога – демонтувати існуюче покриття з лінолеуму і влаштувати ламінат, паркет.

Площа коридорів на 1-му і 3-му поверхах становить 126,9 м², а площа двох сходових кліток 1-3-й поверхів – 246 м².

Зазначимо, будівля "Львівводоканалу" на вул. Зеленій 62-64 є пам'яткою архітектури місцевого значення. Комплекс складається з промислового (№62) та адміністративного (№64) будинків, збудований у 1899-1901 роках за проєктом інженерів Оскара Смрекера та Гохберґера для потреб львівської дирекції водогінних закладів. За часів СРСР установа називалася "Водоканалтрест".

Нагадаємо, у квітні 2019 року в.о. директора ЛМКП "Львівводоканал" призначили Дмитра Ваньковича, який працював заступником директора з економічних питань ЛМКП "Львівводоканал". Натомість Валентина Вольського звільнили з посади очільника "Львівводоканалу" та призначили директором ЛМКП "Львівтеплоенерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.