Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Руслан Кошулинський

Середа, 31 березня 2021, 11:07

Кошулинський вимагає оголосити перевибори у Франківську

Руслан Кошулинський

Представник ВО «Свобода» Руслан Кошулинський вимагає оголосити перевибори на проміжних виборах до Верховної Ради на Прикарпатті.

Про це Руслан Кошулинський повідомив на своїй Фейсбук-сторінці.

Депутат Львівської міськради Руслан Кошулинський вимагає визнати недійсними результати проміжних виборів до Верховної Ради у виборчому окрузі №87 (Івано-Франківська область) і оголосити перевибори.

Кошулинський заявив, що його команда чесно провела виборчу кампанію і боротиметься за справедливість.

«Очевидні факти підкупу голосів, численні порушення на дільницях і те, що зараз відбувається в ОВК - це яскравий приклад грубої, незаконної боротьби за владу. Зважаючи на численні порушення і на ситуацію, що зараз відбувається, вимагаємо визнати результати виборів недійсними і оголосити перевибори» — зазначив Кошулинський.

За офіційними даними ЦВК станом на 11:00 сьогодні, 31 березня, лідирує кандидат від партії «Слуга народу» Василь Вірастюк з результатом 31,30% голосів, Руслан Кошулинський набирає 28,88%, кандидат від політичної партії «За майбутнє» Олександр Шевченко отримує 28,73%. Офіційно опрацьовано 67,52% протоколів.

Зазначимо, Руслан Кошулинський очолив фракцію ВО «Свобода» у Львівській міськраді. ВО «Свобода» висувала його кандидатуру на вибори президента України, які проходили у березні 2019 року.

Кошулинський працював військовослужбовцем у Збройних силах України. Раніше він був віце-спікером Верховної Ради України та очолював Львівську обласну оргнанізацію ВО «Свобода», проте у лютому 2015 року він підпав під мобілізацію.

У червні 2016 року Руслан Кошулинський знову став головою Львівської обласної організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода».

Нагадаємо, раніше про свою перемогу в Франківську заявили Олександр Шевченко та Василь Вірастюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.