Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська поліція

Середа, 31 березня 2021, 11:15

Шляховський анонсував появу поліцейських офіцерів для 30 ОТГ Львівщини

львівська поліція

У квітні 30 громад Львівщини отримають поліцейських офіцерів.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради. 

За словами начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Олександра Шляховського, впродовж квітня у об'єднаних громадах області запрацюють поліцейські станції.

Старт роботи поліцейських громад та встановлення на території області єдиної системи відеоспостереження передбачено в рамках комплексної програми "Безпечна Львівщина".

"Технічне забезпечення є, ми забезпечуємо поліцейських всім необхідним і вже впродовж квітня громади отримають своїх правоохоронців" – наголосив Шляховський.

Зазначимо, проект "Поліцейський офіцер громади" – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який працюватиме й житиме на цій території. 80-90% робочого часу поліцейський знаходитиметься в громаді. Він буде доступний для населення, знатиме мешканців території, яку обслуговує, їхні проблеми та надаватиме якісні поліцейські послуги.

Нагадаємо, з 16 лютого цього року управління Національної поліції у Львівській області очолив Олександр Шляховський, уродженець Кіровоградської області. Його призначили керівником поліції Закарпаття у березні 2020 року, а у 2019 році він був заступником начальника ГУ Національної поліції в Київській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.