Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Кохавинська паперова фабрика

Четвер, 1 квітня 2021, 13:29

Кохавинська паперова фабрика інвестує 28 мільйонів євро у виробництва паперу з целюлози

Кохавинська паперова фабрика

До кінця року на Кохавинській паперовій фабриці збудують новий цех із виробництва паперу з целюлози.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Кохавинська паперова фабрика, що у селі Гніздичів Жидачівського району, розширює свою діяльність і хоче запустити екологічне виробництво з целюлозної сировини.

Для цього будують нові цехи та складські приміщення.

"Загальна сума інвестицій у будівництво – 28 млн євро, це кредитні кошти. З них обладнання паперового цеху коштуватиме 13,8 млн євро, обладнання з переробки паперу у санітарно-гігієнічні вироби – 4,5 млн євро. Інша сума – затрати для будівництва. У новому цеху будемо виробляти папір та інші вироби із целюлози. Потужність нової фабрики становитиме 25 тисяч тонн продукції у рік. До кінця року хочемо завершити загальні будівельні роботи, контракти для поставки обладнання заключили ,і ми очікуємо його у грудні-січні. Враховуючи монтаж та інші роботи, плануємо у червні наступного року фабрику запустити у роботу", – зазначив відомив  Михайло Титикало.

Зазначимо, Кохавинська паперова фабрика – виробник паперових рушників, туалетного паперу, серветок. На фабриці працює 330 людей. Середня заробітна плата – 14 тисяч гривень. Після запуску нових потужностей на підприємстві створять ще 230 нових робочих місць.

У серпні 2017 року Варіанти відвідали Кохавинську паперову фабрику, поспілкувалися із її керівником та побачили всі тонкощі виробництва туалетного паперу. Також Кохавинська паперова фабрика була одним зі спонсорів партії "Голос" на парламентських виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.