Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

Понеділок, 5 квітня 2021, 10:30

Контролери ЛКП «Львівелектротранс» надали домедичну допомогу львів’янину

Львівелектротранс

На зупинці транспорту біля «Добробуту» контролери «Львівелектротрансу» допомогли чоловіку, який втратив свідомість через серцевий напад.

Про це повідомила прес-служба ЛКП «Львівелектротранс».

У п’ятницю, 2 квітня, о 16:00 год на зупинці громадського транспорту, неподалік торгового центру «Добробут», контролери пасажирського транспорту виявили чоловіка, який лежав на землі без свідомості.

Працівники відділу контролю, оперативно викликали карету швидкої медичної допомоги, а до її приїзду самотужки надали першу домедичну допомогу, обробивши на голові рану антисептичними засобами та забинтували.

Прибувши на місце події, медики констатували, що чоловік не перебував у стані алкогольного сп’яніння, а мав серцевий напад, через це втратив свідомість та отримав забій голови при падінні.

Медики доправили чоловіка до лікувального закладу. Ним виявився 40-річний львів’янин. Чоловік поспішав до свого автомобіля, і йому раптом стало погано. Тож завдяки спільним діям контролерів та медиків, вдалось врятувати життя людини.

Нагадаємо, що у 2020 році завдяки співпраці ЛКП «Львівелектротранс» з Мальтійською Службою Допомоги України, а також Львівським обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф загалом понад 400 працівників підвищили свої знання з домедичної допомоги.

Контролери ЛКП «Львівелектротранс» постійно допомагають громадянам, зокрема, 22 січня цього року у тролейбусному маршруті № 33 контролер виявив жінку, яка втратила пам’ять і не знала, де проживає. Також цього ж дня контролери, перевіряючи проїзні документи у трамваї, допомогли 13-річній дитині отямитися та викликали «швидку». А у жовтні 2020 року бригадир групи контролерів разом із колегами надали домедичну допомогу підлітку, який постраждав внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.