Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

дороги Львівщини

Понеділок, 19 квітня 2021, 13:19

Онур відмовили у ремонті дороги Ясенів-Золочів

дороги Львівщини

Львівська ОДА відмінила закупівлю з ремонту дороги Ясенів-Золочів, вартістю 55 млн грн.

Департамент дорожнього господарства Львівської ОДА відмінив тендер у системі ProZorro на поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Ясенів-Золочів Бродівського та Золочівського районів Львівської області, який переможець тендеру мав здійснити до 31 грудня 2022 року.

Аукціон стартував 2 квітня, участь у ньому взяли три компанії: ТОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл", "Консорціум "За майбутнє" та ТОВ "Автомагістраль-Південь", однак їхні пропозиції відхилили через недоліки у документації та невідповідність тендерним вимогам.

Додамо, очікувана вартість послуг становила 55 708 348,04 грн.

Як вказано у закупівлі, переможець тедеру мав здійснити ремонт дороги Ясенів-Золочів, розпочинаючи від районного центру протяжністю 14 кілометрів (від 0+000 – км 14+230 дороги Ясенів-Золочів). 

Підрядник мав гарантувати якість та можливість експлуатації дороги за наступними гарантійними строками: на основу дорожнього одягу – 10 років, на асфальтобетонне покриття – 5 років, на водопропускні труби – 6 років, огородження дорожнє – не менше 10 років.

Також підрядник відповідає за дефекти, виявлені впродовж гарантійного строку.

Кошти на ремонт цієї дороги мали виділили з держбюджету.

Нагадаємо, у березні 2019 року на Львівщині створили комунальне підприємство, яке займатиметься дорогами області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.