Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Дяченко

Ехо Червонограда

Четвер, 8 квітня 2021, 11:54

Екс-керівник Львіввугілля очолив Червоноградську РДА

Андрій Дяченко

Володимир Зеленський призначив Андрія Дяченка головою Червоноградської  РДА.

Про це йдеться у розпорядженні Президента України №428/2021-рп від 7 квітня 2021 року.

Президент Володимир Зеленський призначив на посаду голови Червоноградської районної державної адміністрації Андрія Дяченка. 

"Призначити Дяченка Андрія Павловича головою Червоноградської районної державної адміністрації Львівської області" – йдеться в розпорядженні.

Зазначимо, Андрій Дяченко у березні 2019 року очолив Сокальську РДА, його призначив тодішній президент Петро Порошенко, а у серпні того ж року Володимир Зеленський звільнив його з цієї посади.

Дяченко був директором ДП "Львіввугілля" з 3 серпня 2016 року до серпня 2017 року.

Згідно із його декларацією про доходи за 2020 рік, Дяченко заробив за минулий рік 350 тис грн, має землю та будує будинок у Яремче на Івано-Франківщині, їздить на ВАЗ, а його дружина – на Mitsubishi Pajero Wagon.

Натомість у 2018 році його становив 290 390 грн і складався з пенсії, процентів та страхових виплат. 

Нагадаємо, на Львівщині триває процес реорганізації районних державних адміністрацій, який уряд затвердив у червні 2020 року. Із 20 РДА залишать лише 7 – це Львівська, Червоноградська, Стрийська, Самбірська, Дрогобицька, Золочівська та Яворівська РДА. 

Перспективний план розвитку Львівської області, як вважають експерти, розробили з порушеннями і без консультацій з громадськістю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.