Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Галицька митниця

Четвер, 8 квітня 2021, 15:50

Після рішення РНБО у Галицькій митниці відсторонили від роботи майже півсотні працівників

Галицька митниця

46 працівників чотирьох митних постів Галицької митниці підозрюють у корупції та контрабанді.

Про це повідомляє Галицька митниця Держмитслужби на своїй сторінці у Фейсбуці.

Керівник Галицької митниці Андрій Колобродов підписав наказ про порушення дисциплінарних проваджень та відсторонення від роботи 46 працівників чотирьох митних постів Галицької митниці, яких підозрюють у корупції після рішення РНБО.

"Так виконується рішення Ради Національної безпеки та оборони України від 2 квітня 2021 року щодо боротьби з корупцією на митниці. Списки осіб, що можуть бути причетними до корупційних діянь, попередньо були складені управлінням внутрішньої безпеки Держмитслужби України" – йдеться у повідомленні.

Станом на сьогодні у Галицькій митниці стартували заходи щодо оновлення роботи структури, відбувається ревізія кадрового складу та аудит діяльності митниці.

"Ретельно вивчається діяльність усіх працівників Галицької митниці. Буде проаналізовано фінансово-господарську та іншу діяльність структури за останні декілька років. Щодо всіх виявлених порушень будуть належні кадрові та організаційні рішення" – наголосили митники.

Нагадаємо, 2 квітня РНБО ввела санкції проти осіб, визнаних контрабандистами за результатами проведеного спецслужбами дослідження. Санкції застосували до 79 юридичних осіб, серед них двоє львів’ян – Іван Бокало та Володимир Дідух.

За розрахунками експертів, збитки через контрабанду сягають 300 мільярдів гривень, які недоотримав державний бюджет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.