Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЛДУФК ім. Івана Боберського

google.com.ua

Понеділок, 12 квітня 2021, 12:14

Львівський університет фізичної культури на місці гуртожитків збудує багатоповерхівки

ЛДУФК ім. Івана Боберського

Львівський університет фізичної культури планує на місці гуртожитків вул. Під Голоском, 25 збудувати житлові багатоповерхіки.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №265/0/5-21 від 8 квітня 2021 року.

Максим Козицький, за клопотанням Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, дозволив вишу змінити цільове призначення двох земельних ділянок на вул. Під Голоском, 25, де зараз знаходяться гуртожитки вишу.

Зокрема, призначення ділянок, площею 0,7803 га і 0,7219 га, які перебувають у державній власності, змінили з будівництва та обслуговування будівель закладів освіти на будівництво і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

"Надати ЛДУФК ім. Івана Боберського дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок площами 0,7803 га та 0,7219 га із зміною цільового призначення з "для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти" на "для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку" – йдеться у розпорядженні.

Наразі ЛДУФК ім. Івана Боберського має подати розроблений проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок на затвердження обласній державній адміністрації.

Зазначимо, Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського з квітня 2007 року очолює Євген Приступа.

Нагадаємо, у 2019 році Львівська міськрада дозволила звести університету збудувати спорткомплекс біля стадіону "Скіф".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.