Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація спорткомплексу

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 5 квітня 2019, 17:31

Біля стадіону Скіф збудують сучасний спорткомплекс

візуалізація спорткомплексу

Львівська міськрада дозволила звести Львівському державному університету фізичної культури спорткомплекс біля стадіону "Скіф".

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво Львівським державним університетом фізичної культури ім. І. Боберського спорткомплексу на вул. Личаківській, 132. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Спорткомплекс зведуть поблизу стадіону "Скіф" на місці нежитлового будинку, на земельній ділянці, площею 4,9681 га, яка є державною власністю і яка призначена для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту. Категорія земель – землі рекреаційного призначення, а вид використання – для обслуговування комплексно-спортивної бази навчального закладу.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-4 – зона
культурних, спортивних та релігійних установ відповідно до плану зонування
Личаківського району.

Висота спорткомплексу не повинна перевищувати 21 метр, будівля матиме три поверхи. Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки – 5%. Територія майбутнього комплексу університету розміщена у межах історичного ареалу міста, відтак проектування будівництва має здійснюватися з дотриманням діючих державних будівельних норм та вимог управління охорони історичного середовища. 

Нагадаємо, раніше Львівська міськрада дозволила звести на вул. Дж. Вашингтона 4 багатоповерхівок, підземний паркінг і облаштувати нову смугу руху для громадського транспорту.

Крім цього, на місці лаботарорного корпусу та складу металів, що на вул. Зеленій, 115б, збудують офісний центр з паркінгом, на вул. Зеленій 151 – житлово-офісний комплекс висотою у 42 метри, а на вул. Зеленій, 143 – 4-поверховий офісний центр з стоматологічною клінікою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.