Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Середа, 14 квітня 2021, 15:10

Укрзалізниця відновлює поїзд зі Львова до Ужгорода

Львівська залізниця

З 16 квітня курсуватиме пасажирський поїзд сполучення Львів – Ужгород.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

З 16 квітня на Львівській залізниці відновлюється рух регіонального поїзда №829/830 сполученням Львів – Ужгород, який скасували минулого року.

"Поїзд відновлений з метою сполучити чи не найбільш привабливі міста і містечка Закарпаття та Карпат для безпечного весняного відпочинку в горах без скупчення людей" – пояснили в Укрзалізниці.

Поїзд вирушатиме з Ужгорода о 05:13 щоденно, окрім середи, прибуваючи до Львова о 10:59. У зворотний рейс зі Львова вирушатиме щоденно, окрім вівторка, о 16:37, прибуватиме до столиці Закарпаття о 22:22.

Поїзд курсуватиме із зупинками на станціях Миколаїв-Дністровський, Стрий, Сколе, Тухля, Славсько, Лавочне, з.п. Опорець, Воловець, Свалява, з.п. Карпати, Мукачеве, Батьово, Чоп.

Вартість проїзду – до 75 грн, а поїзд складатиметься із 8 вагонів.

Нагадаємо, нещодавно Львівська залізниця відновила рух приміських поїздів на Івано-Франківщині через послаблення карантинних обмежень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.