Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Трускавець

Четвер, 15 квітня 2021, 10:38

У Трускавці планують звільнити вчителів-пенсіонерів

Трускавець

Всіх вчителів Трускавецької громади, які  досягли пенсійного віку, попередили про звільнення.

Про це повідомила Трускавецька міська рада на своїй Фейсбук-сторінці.

Вчора, 14 квітня, під час засідання комісії з гуманітарних питань, депутатської діяльності, законності, етики, регламенту, місцевого самоврядування Трускавецької міської ради розглянули питання затвердження Положення про проведення конкурсу на посаду керівника комунального навчального закладу загальної середньої освіти Трускавецької міської ради Дрогобицького району Львівської області.

За словами начальник відділу освіти Трускавецької міської ради Ореста Лобика, всі вчителі-пенсіонери у школах громади попереджені про звільнення, проте рішення прийматимуть директори, адже є випадки, коли педагоги-пенсіонери нормально працюють і їх немає ким замінити, особливо в сільській місцевості.

Також про звільнення у зв’язку з досягненням пенсійного віку попередили директорів СЗШ №3 м. Трускавця і СЗШ с. Уличне, що на території Трускавецької громади. На ці посади з 30 квітня оголосять конкурс і участь в ньому зможуть взяти, в тому числі, й діючі керівники шкіл.

Нагадаємо, тимчасово непрацюючі працівники санаторіїв у Трускавці не отримують допомоги з безробіття.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.