Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

комп'ютерна техніка

П'ятниця, 23 квітня 2021, 13:50

Жодна фірма не зголосилася доставити комп'ютери для управління Іваха

комп'ютерна техніка

Управління майном спільної власності Львівської облради вдруге замовило 22 комп'ютери за 572 тисяч гривень.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради вдруге оголосило закупівлю у системі ProZorro на придбання персональних комп'ютерів, які переможець тендеру має доставити до 31 грудня 2021 року. 

Аукціон мав стартувати 14 квітня, однак на нього не подався жоден учасник, тому управління оголосило нові торги, а повторний аукціон відбудеться 30 квітня.

Додамо, початкова закупівлі не змінилася й становить 572 000 грн.

Всього управління майном спільної власності замовило 22 одиниць персональних комп'ютерів. Основні характеристики техніки: процесор Intel Core i5 10400, акустична система Logitech S-150 Black, комплект Logitech MK295 Silent Graphite, монітор Samsung 27 дюймів, операційна система Windows 10 Professional. 

Ціна та вартість техніки охоплюють всі витрати на доставку, введення в експлуатацію, навчання користуванням обладнанням. Гарантія на комп'ютери має складати 24 місяців, а у закупівлі не вказано, для якої роботи використовуватиметься ця техніка.

Вся продукція повинна бути новою і такою, що не була у використанні.

Нагадаємо, у лютому Львівська облрада призначила Сергія Іваха начальником управління майном спільної власності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.