Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація

Четвер, 15 квітня 2021, 12:13

На Львівщині розпочали щеплення вакциною CoronaVac

вакцинація

Від сьогодні у області розпочали проводити щеплення вакциною CoronaVac.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

З 15 квітня Львівська область розпочинає проводити щеплення вакциною CoronaVac фармацевтичного виробника SinovacBioNTech.

«У Львівській області вже пройшли навчання 4 бригади (Моршинська МЛ, Золочівська РЛ, Яворівська РЛ та 6 МКП), які розпочинають вакцинувати мешканців цим препаратом. Подальшу участь у вакцинації братимуть всі мобільні бригади, які були навчені для роботи з AstraZeneca (Covishield). Таким чином ми збільшимо охопленість вакцинацією населення нашої області та зменшимо ризик поширення хвороби», – зазначив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

CoronaVac є інактивованою вакциною, термін придатності якої становить 24 місяці. Перевозити та зберігати вакцину можна при температурі 2-8°C. Вакцина випускається в однодозових флаконах.

Щепленню підлягають працівники освіти, які залучені до проведення ЗНО, а також маломобільні групи населення та їхні опікуни.

Нагадаємо, 13 квітня в область надійшло 11 240 доз вакцин від коронавірусу CoronaVac.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.