Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація

Середа, 14 квітня 2021, 15:31

Освітян, залучених до проведення ЗНО, вакцинуватимуть CoronaVac

вакцинація

Працівників освіти, залучених до проведення ЗНО-2021, щеплеюватимуть вакциною CoronaVac.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Працівників освіти, які залучені до проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році та які готові вакцинуватися від коронавірусу, щеплюватимуть вакциною CoronaVac.

За словами міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, вакцинація відбуватиметься добровільно, а за координацію процесів, формування списків охочих вакцинуватися і планування графіка виїздів мобільних бригад відповідатимуть регіональні координатори з вакцинації.

"Проведення зовнішнього незалежного оцінювання з дотриманням заходів безпеки є важливим та необхідним етапом для початку вступної кампанії 2021 року. Хочу наголосити, що вакцинація відбуватиметься добровільно. Наше основне завдання – організація безпечних умов для проходження тестування", – заявив Шкарлет.

Освітяни, які залучені до ЗНО та хочуть вакцинуватися, можуть звертатися до структурних підрозділів з питань освіти обласних державних адміністрацій, що мають скласти списки та передати їх регіональним координаторам з вакцинації для подальшого детального планування.

А через 28 днів працівники освіти, які отримали першу дозу вакцини, зможуть вакцинуватися другою дозою з тієї ж партії вакцин CoronaVac.

У Міносвіти наголосили, що за кожною особою, щепленою першою дозою, буде зарезервована друга доза з цієї ж партії.

Нагадаємо, цього тижня у Львові розпочали щеплювати від коронавірусу освітян та працівників підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста ,а 13 квітня у область надійшло 11 240 доз вакцин від коронавірусу CoronaVac.

Додамо, цьгооріч основна сесія ЗНО пройде з 21 травня по 15 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.