Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцинація на Львівщині

П'ятниця, 9 квітня 2021, 15:01

У Львові стартує вакцинація працівників комунальних підприємств

вакцинація на Львівщині

З 12 квітня щеплюватимуть від коронавірусу освітян та працівників підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні на своєму засіданні міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення розпочати з 12 квітня вакцинацію працівників освіти, громадського транспорту та підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста.

"Вже з наступного тижня починаємо вакцинувати людей, які забезпечують життєдіяльність міста. Це освітяни, водії, контролери та працівники АТП, теплоенерго та інших стратегічних комунальних підприємств" – написав Андрій Садовий.

За його словами, станом на сьогодні вакцинацію проводять 19 медичних бригад, а з наступного тижня планують додатково залучили ще 5 бригад.

Зазначимо, у місті до 19 квітня продовжили дію жорсткого карантину, згідно із яким заборонили роботу непродуктових ринків та літніх майданчиків, закрили дитячі садочки, а учнів перевели на дистанційне навчання.

Також у місті з 2 квітня заборонили роботу 20 нічних клубів, а кафе і ресторанам, які працюють навинос, заборонили продавати алкоголь.

Нагадаємо, 22 березня в Україні розпочався другий етап вакцинації проти коронавірусу, щеплюватимуть сімейних лікарів та людей віком від 80 років. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.